Tjejbestyr och hjälp med design

Nu har jag fått bort alla träd från toppen av min blogg, och istället kan ni se bilder på flera av mina släktingar och vänner. Snyggt va! Matte satt ett bra tag och lekte med bilderna nu ikväll. Så nu ska jag bara övertala henne att försöka ändra lite på texten, men det där kan hon mycket bättre än jag. Jag kan däremot tugga i mig en kattmatsbit snabbare än matte! Det ni!

Just en sådan bit fick jag som godis efter att ha varit ute och sprunigit i lekhagen med Leaf, en tjej som bor i andra delen av rummet. Hon var jättetrevlig och lade huvudet på sned när jag nosade på henne. Hon ville väl bli putsad men så fort går inte jag fram. Hon bör väl åtminstone heja ordentligt först?

Så långt var allt väl, men sedan bet hon tag i min svans lite. Efter tredje gången fick tydligen matte nog för Leaf åkte in i sin bur och sedan blev jag inlyft till min far igen. Men innan hon drog igen luckan fick både jag och han lite godis. Gott! Hoppas Leaf är trevligare nästa gång, och bättrar hon sig inte får jag väl se mig om efter en annan tjej. Kanske det rentav finns någon som läser detta som söker nytt sällskap framöver?





Här är jag med mina två kullsyskon Bea och Dea, redan då kom de på bus ihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0