Numera alla taggisars blogg, hemma i Laxvik.

Det har hänt en del sedan Jim skrev sist, men nu har matte i samråd med oss beslutat att låta denna blogg handla om alla oss taggisar. Särskilt eftersom Jim har flyttat och inte bor här hemma längre. Förutom att den kalla snön har försvunnit och det är mycket varmare utomhus så har matte flyttat till nytt hem. Jag (Cetin) och min bror Joel var de första som fick flytta med matte, tillsammans med Enöra. Under hela dagen bar de sedan in en massa lådor och saker i lägenheten - mycket mer än vi har i våra burar...

En bra stund senare fick de andra komma hit. Till att börja med var det VÄLDIGT rörigt och de flesta av oss bodde i köket under några dagar. Gissa om vi kunde bli mer eller mindre tokiga av allt matos! De som bodde på lagerhyllan i vardagsrummet kände inte lika mycket av det. Nu har i alla fall matte fått ganska bra ordning på allting och till och med köpt en ny, superfin hylla till oss! Hon var visst väldigt kräsen i valet och noga med att såväl bredd som höjd och djup stämde bra med våra burmått. Nu bor alla vi i ett "höghus", inte utspritt så som vi bott förut. Kolla in dessa bilder nedan!

 


Snyggt va? Eftersom själva hyllsystemet heter Laxvik, så varför inte kalla vårat eget lilla område i mattes hem för Laxvik... Det blir ju lite som när ni människor berättar i vilket område ni bor, och bor man fint vill man kunna skryta om det. ;)

RSS 2.0