Miracle, en riktig kämpe

Jag har gått igenom några mer eller mindre nytagna bilder av taggisarna och presenterar här en söt liten goding: Miracle.

Hon är född den 19 maj förra året och blir alltså snart 1 år. Hon är dessutom en lycklig liten tjej som nog inte vet vilken tur hon egentligen haft. 5 dagar gammal miste hon och syskonen sin mor och tvingades bli adopterade av deras moster som fått tvillingpojkar cirka fyra veckor tidigare. Plus uppnappade med Esbilac vid sidan av adoptivmammans omsorger. Miracle var den enda i trion som överlevde men hon har någon defekt på två tassar, höger bakben kan hon inte sträcka ut efter ett fall (skutt ut i luften från min hand) utan "går på knät". Vänster armbåge är sned vilket gör att den tassen liksom viks in under henne.

Inget av dessa saker har emellertid stoppat denna starka, livliga dam så namnvalet var självklart - en liten Miracle!
Hon fick dessutom plastsyskon den 1 juni, bara cirka två veckor efter att hennes egen mor gått bort. Så nu bor Debbie med sina två döttrar och adoptivdotter i en stor bur där matte så sent som idag hänge upp en ihålig mindre stock i taket. Denna stock blev snabbt populär och tjejerna tycks älska att ligga i den. De har till och med börjat gnaga sönder den i kanterna redan men det lär ta ett bra tag om de ska lyckas "riva" hela stocken... :D
(Bild på mössen och själva stocken kommer senare...)


Miracle


RSS 2.0