Mitt i ett äventyr

Japp, det var jag idag. Åtminstone för en stund, tills hela utflykten blev tvärt avbruten... Matte hade fläskfilé, ris och bearnaisesås till middag, och ställde tallriken framför vår bur när deras middag var klar. Klart man blir sugen då ju, med tanke på alla goda dofter! Lämnas dessutom dörren till buren öppen så måste man ju ut för att smaka lite och utforska omgivningarna.

Sedan råkade jag ta ett ofrivilligt fritt fall ner på golvet. Det var rätt högt så jag hade ju inte en chans att ta mig upp igen. Passade istället på att nosa runt lite på golvet, på ställen jag aldrig varit på förut. det var väldigt spännande faktiskt! :) Dock lite dammigt i vissa vrår. Sedan upptäckte jag ett bord på hjul med några tjejgrannar till oss. Hade gärna velat bekanta mig med de men de bodde för högt upp och inte fanns det något att klättra upp på heller.

Plötsligt frågar matte min pappa som står och äter ris om han vet var jag är, för att sedan stänga dörren till sitt rum och börja krypa runt på alla fyra samtidigt som hon lyste med en lampa. Trodde matte bara gick på två ben, så det var roligt att se. *hihi* När hon väl hittat mig var det inte lika kul, även om jag fick pussar och lite kött att tugga på. Jag har hört att det finns de av oss (i vår art alltså) som lever i det vilda i andra länder, men de missar verkligen något - allt godis som bjuds på och all kärlek som ens människor ger. Hur många gånger ligger det till exempel en tårta i öknen?

Nu står matte och stampar och vill ta över sin dator igen, så jag får berätta mer någon annan gång.

Kommentarer
Postat av: matsvin

LOL! Dags att lägga en tårta i öknen :D

2007-07-28 @ 03:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0