Borta bra - hemma bäst

Ja, det märks att det är sommar. Matte är hemma ganska mycket. det vill säga till och från...
 
Några dagar blir det väldigt mycket tid med matte eller på skrivbordet för att utforska alla roliga, stora saker som finns här. Andra dagar är hon knappt hemma - ute och flänger till kompisar, ner på stan eller så. Men jag vet att hon kommer hem igen till oss och passar på att vila lite då. Något som det blir väldigt lite av annars... ;)

Bland annat har jag och pappa varit matte-fri varje onsdagkväll flera veckor i rad. Det har varit allsång och artister på torget. Jag skulle ju gärna vilja följa med, men har aldrig fått en  förfrågan ens... Tror hon att jag ska rymma eller? Fast det kanske är lika bra, för jag har hört att det är ganska trångt och vad ska då jag göra om jag tappar bort matte, om det finns massor med andra i mattes storlek på en och samma plats?? Huga!

Att jag inte var med i måndags är också en lättnad. Då kom hon nämligen hem från någon björnpark ett antal mil härfirån. Där hade det funits både tigrar, rävar, lon och så klart björnar. Då föredrar jag att möta andra människor framför dessa djur, även om matte säger att det var roligt och spännande där.

Dessutom går det inte upp mot att få en massa smarriga godsaker. Idag var det kalas när vi fick honumgsmelon och tårta. Tårta har jag aldrig ätit förut men det var ju hur gott som helst! Särskilt den mjuka delen inuti tårtan med jordgubbar och annat gott emellan. Det borde bjudas på oftare, tycker jag.

Nej, dags att kila, nu ska jag ta några varv i hjulet innan jag gör pappa sällskap i hängmattan. Vi ses!

Kommentarer
Postat av: matsvin

Busig han är, Jim!!

2007-07-28 @ 03:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0